کلینیک تخصصی آرتمیس
از مجهزترین مراکز زیبایی و پزشکی تهران
Search
Close this search box.
عوارض فيلر زير چشم؛ راهکار جهت کاهش عوارض

عوارض فيلر زير چشم؛ راهکار جهت کاهش عوارض

با وجود کم تهاجمی بودن تزریق فیلر، عوارض فيلر زير چشم نسبتا شایع است. زمانی که از عوارض تزريق فيلر زير چشم صحبت می‌کنیم، منظورمان آسیب‌ها و مضرات موقتی هستند که پس از چند روز برطرف می‌شوند. با این حال برخی از عارضه‌های فیلر چشم به صورت دائمی بروز پیدا می‌کنند. این اتفاق ناشی از تزریق غیر اصولی یا نادرست فیلر می‌باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره مضرات فیلر کردن چشم ها این مقاله را تا انتها مطالعه نمایید.

عوارض فيلر زير چشم

فیلر زیر چشم ماده‌ای حاوی هیالورونیک اسید یا هیدروکسی لاپاتیت کلسیم است که برای رفع تیرگی و گودی زیر چشم از آن استفاده می‌شود. این ماده با تحریک کلاژن سازی، افزایش کشیدگی و پر کردن رنگدانه‌های پوستی به بهبود وضعیت پوست اطراف چشم کمک می‌کند. تزریق فیلر به چشم یک درمان غیرتهاجمی محسوب می‌شود، اما به هر حال عارضه‌هایی دارد. عوارض فیلر کردن زیر چشم شامل التهاب، کبودی، ورم، قرمزی، عفونت، عدم تقارن چشم‌ها و … می‌شود. البته برخی از عوارض نسبتا نادر ناشی از فیلر زیر چشم هم وجود دارد که شامل از دست دادن بینایی، اثر تیندال، نکروز پوست و … می‌شود.

عوارض تزريق فيلر زير چشم

عارضه‌های ناشی از تزریق فیلر به زیر چشم بسیار گسترده است، با این حال در این بخش به بررسی شایع‌ترین و خطرناک‌ترین عوارض این درمان زیبایی خواهیم پرداخت. در نظر داشته باشید عوارض تزریق فیلر به چشم معمولا به صورت موقتی بروز پیدا می‌کنند. بنابراین بیشتر این مشکلات و آسیب‌ها پس از چند روز از بین خواهند رفت. مهمترین عارضه های فیلر چشم را در ادامه به صورت کامل بررسی خواهیم کرد. عوارض فیلر زیر چشم عبارت است از:

  • کبودی زیر چشم
  • ایجاد توده زیر چشم
  • تغییر رنگ پوست
  • حساسیت پوستی
  • عفونت اطراف چشم
  • نکروز پوست
  • از دست دادن بینایی
  • ایجاد تبخال

در ادامه هر یک از عوارض ناشی از فیلر چشم را بررسی خواهیم کرد.

کبودی زیر چشم

هنگام تزریق فیلر به زیر چشم، عروق خونی اطراف چشم سوراخ می‌شود. در این صورت احتمال خونریزی از پوست زیر چشم زیاد است. این اتفاق موجب کبودی دور چشم یا همان هماتوم می‌شود. در صورت خونریزی در زمان تزریق فیلر محل خونریزی را با فشار انگشت نگه دارید تا میزان کبودی کاهش پیدا کند. 

ایجاد توده زیر چشم

در برخی از نقاط زیر چشم که پوست به استخوان نزدیک‌‎تر است، احتمال جمع شدن مایع فیلر وجود دارد. در این صورت این نقاط به شکل یک توده روی صورت نمایان می‌شوند. هنگام مواجهه با توده یا ندول پس از تزریق فیلر چشم می‌توان با ماساژ دادن ناحیه فیلر را در سطح پوست پخش کرد.

تغییر رنگ پوست

از شایع‌ترین عوارض فيلر زير چشم تغییر رنگ پوست است. طبق اثر تیندال هر گاه نور آبی از ذرات کوچکتر همچون قطرات فیلر زیر چشم عبور کند، نسبت به الباقی قسمت های پوست طول موج بیشتری دارد. طبق همین قانون تزریق فیلر می‌تواند باعث تغییر رنگ پوست شود. این اتفاق برای فیلرهایی با غلظت بالاتر بیشتر نمایان می‌گردد.

حساسیت پوستی

حساسیت یا آلرژی پوست یکی دیگر از عارضه‌های ناشی از تزریق فیلر زیر چشم است که به دو صورت حساسیت فوری یا حساسیت تاخیری نمایان می‌شود. در حساسیت سریع علائم به سرعت بعد از تزریق ظاهر می‌‎شوند، اما حساسیت تاخیری با فواصل زمانی 1 الی 3 روز بعد از درمان بروز پیدا می‌کنند. نشانه‌های حساسیت شامل درد، خارش، سفتی و آریتمی می‌باشد.

عفونت اطراف چشم

تبخال زدن از دیگر عارضه‌های ناشی تزریق فیلر به ناحیه چشم است. در این روش ویروس هرپس‌سیمپلکس فعال می‌شود و باعث ایجاد تبخال می‌گردد. افراد دارای تبخال باید تزریق ژل را به تاخیر بیندازند، چرا که تزریق فیلر برای آنها مشکلات متعددی ایجاد می‌کند.

نکروز پوست

بافت مردگی یا نکروز یکی از آسیب‌های فیلر زیر چشم است که در آن سلولهای مرده بدن در یک نقطه تجمع پیدا می‌کنند. این عارضه به ندرت اتفاق می‌افتد، اما در صورت بروز خطرات زیادی دارد. معمولا نکروز پوست اطراف چشم به دلیل آسیب یا ضربه دیدن دیواره عروق بروز پیدا می‌کند. درد شدید و سفید شدن ناحیه درد از نشانه های نکروز پوست می‌باشد. البته گاهی اوقات نکروز علامتی ندارد، اما بعد از مدتی با تاول های سفید ریز خود را نشان می‌دهد. ماساژ آرام، کمپرس گرم و مصرف داروهایی نظیر آسپرین از راههای درمان این عارضه است.

ایجاد تبخال

از دیگر عوارض تزريق فيلر زير چشم می‌توان به عفونت اشاره کرد. عفونت با علائمی نظیر تب، لرز، خستگی، التهاب و آبسه خود را نشان می‌دهد. این علائم باید ظرف نهایتا دو هفته بهبود پیدا کنند. برای از بین بردن عفونت مصرف آنتی بیوتیک اهمیت زیادی دارد.

از دست بینایی

در میان عوارض فيلر زير چشم خطر سکته مغزی و کاهش میزان بینایی از همه خطرناک تر است. گاهی اوقات فیلر باعث انسداد رگ های خونی در اطراف پیشانی و نزدیک چشم می‌شود. از انجا که این رگ ها وظیفه خونرسانی به چشم را دارند، در صورت این اتفاق فرد بینایی خود را از دست می‌دهد.

ایا فیلر زیر چشم باعث کوچک شدن چشم میشود؟

تزریق فیلر به زیر چشم به خودی خود باعث کاهش اندازه چشم‌ها نمی‌شود؛ اما اگر تزریق نادرست انجام شود یا بیش از اندازه استاندارد باشد، می‌تواند سایز چشم ها را تحت تاثیر قرار دهد. تزریق غیر اصولی فیلر باعث پف و کبودی اطراف چشم ها شده و این اتفاق می‌تواند چشم ها را کوچکتر نشان دهد.

راهکارهایی جهت کاهش عوارض فيلر زير چشم

اگرچه عوارض ناشی از تزریق فیلر چشم موقتی بوده و سریعا از بین می‌رود، اما ابتلا به این عارضه ها برای بسیاری از افراد نگران کننده است. برای جلوگیری از این عوارض می‌توان چند راهکار فوق العاده انجام داد که عبارتند از:

  • قبل از تزریق فیلر حتما از متخصص زیبایی مشاوره دریافت کنید.
  • تزریق فیلر زیر چشم را در یک کلینیک زیبایی معتبر انجام دهید.
  • برای تزریق فیلر چشم تنها به یک متخصص حرفه ای مراجعه کنید.
  • از برندهای مناسب فیلر برای بهبود وضعیت پوست اطراف چشم استفاده کنید.
  • مراقبت های بعد از تزریق فیلر زیر چشم را جدی بگیرید.
  • در صورت مشاهده علائم غیر عادی سریعا نزد پزشک خود مراجعه نمایید.

تزریق فیلر زیر چشم در کلینیک زیبایی آرتمیس با کمترین عارضه

بیشتر عوارض فيلر زير چشم به دلیل تزریق فیلر در یک کلینیک غیر حرفه ای زیر نظیر متخصصین ناوارد بروز پیدا می‌کند. بنابراین در صورت یافتن یک کلینیک زیبایی معتبر نباید خیلی نگران عوارض ناشی از فیلر باشید. در کلینیک آرتمیس تزریق فیلر با بالاترین کیفیت انجام می‌شود. در نتیجه شما می‌توانید احتمال بروز عوارضی نظیر کبودی، التهاب، حساسیت، نکروز و … را به شدت کاهش دهید. برای دریافت خدمات با کارشناسان ما تماس بگیرید.

پرسش و پاسخ با متخصصین زیبایی کلینیک آرتمیس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *