کلینیک تخصصی آرتمیس
از مجهزترین مراکز زیبایی و پزشکی تهران
Search
Close this search box.
عوارض فیلر بینی چیست؛ 7 عارضه ناشی از تزریق فیلر به بینی

عوارض فیلر بینی چیست؛ 7 عارضه ناشی از تزریق فیلر به بینی

نگرانی از عوارض فیلر بینی اصلی‌ترین چالش متقاضیان تزریق فیلر به بینی محسوب می‌شود. بسیاری از افراد به جای روش‌هایی نظیر جراحی بینی از روش‌های غیرتهاجمی نظیر بوتاکس بینی یا فیلر بینی جهت اصلاح فرم بینی استفاده می‌کنند، چرا که این روش‌ها عوارض و خطرات کمتری دارند. البته نباید تصور کرد فیلر زدن به بینی هیچ عارضه‌ای ندارد. عوارض فیلر برای بینی شامل مشکلاتی کوچک نظیر کبودی، ورم یا التهاب تا مشکلاتی بزرگتر نظیر انسداد جریان خونی و عدم تقارن دو طرف بینی می‌شود. در این مقاله به این موضوع می‌پردازیم که عوارض فیلر بینی چیست و اصلا آیا باید برای مواجهه با این عوارض نگران بود یا نه؟

فرم مشاوره رایگان

در اسرع وقت با شما تماس خواهیم گرفت.

ایا تزریق فیلر بینی عوارض دارد؟

تزریق فیلر به بینی یک تکنیک غیرتهاجمی برای از بین بردن کجی، ناهمواری و مشکلات ظاهری بینی است که با کمترین عارضه انجام می‌شود. اگرچه این روش عوارض خفیفی دارد، اما تزریق آن اشتباه آن می‌تواند برای متقاضی دردسرساز شود. تورم، کبودی، قرمزی، حساسیت و غیره از جمله عوارضی است که بسیاری از مراجعه کنندگان بعد از تزریق فیلر به بینی آن را تجربه می‌کنند. این عارضه‌ها جای نگرانی ندارد، چرا که موقتی بوده و پس از چند روز به خودی خود درمان می‌شوند.

در موارد نادرتر، عوارض بعد فیلر بینی می‌تواند شامل عدم تقارن بینی و یا انسداد شریان‌های داخل بینی شود. در صورت تزریق اشتباه فیلر به داخل شریان، اختلال در جریان خون ایجاد می‌شود و به نوعی پوست می‌میرد. بنابراین انجام فیلر دماغ یا همان بینی در یک کلینیک زیبایی معتبر اهمیت زیادی دارد.

لیست عوارض فیلر بینی

عوارض و خطرات فیلر زدن به بینی شامل عوارضی هستند که احتمال وقوع آنها بعد از تزریق فیلر وجود دارد. توجه کنید قرار نیست بعد از تزریق فیلر این عوارض حتما در فرد مشاهده شود. بسیاری از مضرات فیلر بینی در اغلب متقاضیان فیلر بروز پیدا نمی‌کند. این عوارض تنها مواردی هستند که ممکن است یک یا چند مورد از آنها در افراد ظاهر شود. لیست عوارض ناشی از فیلر دماغ عبارت است از:

  • تورم و التهاب بینی: در طول تزریق فیلر به ناحیه بینی از یک سوزن ظریف استفاده می‌شود تا با نفوذ به داخل پوست بینی، ژل را به ناحیه مدنظر وارد کند. بنابراین در این مواقع احتمال بروز تورم و التهاب بسیار زیاد است؛ منتهی این عوارض باید ظرف چند روز برطرف شوند.
  • قرمزی پوست بینی: قرمز شدن پوست بینی و اطراف آن یکی دیگر از عوارض فیلر بینی محسوب می‌شود که پس از تزریق ژل بینی در میان افراد شایع است. در صورت قرمز شدن پوست بینی نگران نباشید، چرا که این عارضه هم بعد از گذشت چند روز از بین می‌رود.
  • حساسیت پوست بینی: از دیگر مشکلاتی ناشی از فیلر کردن بینی می‌توان به حساسیت اشاره کرد. حساسیت یا آلرژی به صورت فوری بعد از تزریق ایجاد می‌شود و به همان سرعت ظرف چند روز از بین می‌رود.
  • خون مردگی سطح بینی: خون مردگی هم یکی از مشکلات افرادی است که قصد تغییر فرم بینی با فیلر را دارند. در این مواقع خون روی سطح پوست پخش می‌شود که ظاهر نایبایی دارد، اما این مشکل هم موقتی خواهد بود.
  • عفونت بینی: یکی از جدی ترین خطرات فیلر بینی عفونت است. عفونت معمولا به دلیل تزریق فیلر در کلینیک غیرمعتبر یا استفاده از برندهای بی کیفیت ایجاد می‌شود. تزریق فیلر زیر نظر یک پزشک ماهر و انتخاب همزمان یک فیلر با برند مناسب می‌تواند احتمال بروز عفونت را به صفر برساند.
  • عدم تقارن در دو طرف بینی: در برخی از مواقع به دلیل عدم تجربه کافی پزشک، پس از فیلر فرد متوجه عدم تقارن در دو طرف بینی می‌شود. این عارضه با مراجعه نزد یک پزشک متخصص برطرف شدنی است.
  • انسداد شریان‌های خونی: از عوارض خطرناک فیلر بینی می‌توان به انسداد شریان‌های خونی داخل بینی اشاره کرد. اگر پزشک تخصص کافی در تزریق فیلر نداشته باشد و فیلر را به داخل شریان تزریق کند، شریان خونی بسته شده و جریان خون متوقف می‌شود که عارضه خطرناکی است.

نکاتی جهت کاهش عوارض تزریق فیلر بینی

برای کاهش یا به حداقل رساندن عوارض ژل بینی نکات زیر می‌تواند بسیار مفید و کاربردی باشد:

  • مراقبت‌های بعد از فیلر بینی را جدی بگیرید. انجام این مراقبت‌ها ضمن بهبود سریع عوارض خفیف از بروز عوارض جدی و خطرناک بعدی جلوگیری می‌کند.
  • تزریق فیلر به بینی برای بسیاری از افراد ممنوع شده است. قبل از تزریق چک لیست ممنوعیت‌های فیلر دماغ را مطالعه بنمایید.
  • بسیاری از عوارض تزریق فیلر به بینی به دلیل تزریق فیلر نزد یک فرد ناوارد در کلینیک‌های غیرمجاز بروز پیدا می‌کند. بنابراین فیلر بینی را در یک کلینیک معتبر تزریق کنید.

مراقبت های بعد از تزریق فیلر بینی

یکی از مهمترین اقدامات در راستای کاهش عوارض فیلر بینی، رعایت مراقبت‌های بعد از تزریق است. از مراقبت‌های بعد از تزریق فیلر به بینی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دست کم یک روز از آرایش ناحیه درمان اجتناب کنید.
  • در طول یک روز پس از تزریق هیچگونه فعالیت سنگین یا ورزشی انجام ندهید.
  • مصرف مشروبات الکلی را برای جلوگیری از عفونت کنار بگذارید.
  • برای کاهش تورم و التهاب از کمپرس یخ استفاده بنمایید.
  • دست کم تا یک هفته از تفریحات آبی پرهیز نمایید.
  • اصلاح موهای زائد با اپیلاسیون، کرم موبر یا موچین را به تاخیر بیندازید.

ممنوعیت‌های تزریق فیلر بینی

موضوعی که در زمینه تزریق فیلر دماغ باید بدان آگاه باشید، این است که متخصصین زیبایی انجام این روش را برای برخی از افراد ممنوع کرده‌اند. این افراد جزو کسانی هستند که تزریق فیلر برای آنها به دلایل مختلف با خطراتی همراه است یا اینکه احتمال بروز عوارض فیلر بینی در این افراد بالا می‌باشد. افراد منع شده از فیلر بینی عبارتند از:

  • افراد دارای عفونت فعال در ناحیه سینوسی
  • افرادی دارای حساسیت به فیلر یا لیدوکائین
  • افراد دارای اختلالات خونی
  • افراد با سابقه سنوزیت
  • زنان باردار و مادران شیرده

تزریق فیلر به بینی در کلینیک معتبر آرتمیس

بیشتر عوارض فیلر بینی موقتی بوده و بعد از چند روز از بین می‌روند. اما عوارض خطرناک فیلر بینی معمولا زمانی بروز پیدا می‌کنند که این روش در یک کلینیک زیبایی غیر معتبر انجام شده باشد. بنابراین جهت به حداقل رساندن عوارض زدن فیلر بینی باید به دنبال یک کلینیک زیبایی معتبر باشید. کلینیک آرتمیس با برخورداری از امکانات فوق العاده و متخصصین حرفه‌ای، همان جایی است که دنبالش بودید. با تزریق فیلر دماغ در کلینیک ما می‌توانید خیال خود را از عوارض ترسناک فیلر بینی راحت کنید و فرم بینی خود را اصلاح نمایید.

پرسش و پاسخ با متخصصین زیبایی کلینیک آرتمیس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *